visne-cekirdegi-yagi-sour-cherry-seed--f7578f.jpg
visne-cekirdegi-yagi-sour-cherry-seed--f7578f.jpg

Vişne Çekirdeği Yağı - Sour Cherry Seed Oil

Fiyat : ₺600,00  + KDV
KDV Dahil : ₺720,00
Prunus cerasus seed oil

CAS No: 89997-53-5

INCI: Prunus cerasus seed oil

Vişne çekirdeklerinden elde edilen yağ, bitkisel cilt bakım serileri için bir yağ fazı seçeneğidir. Bakım yağları ve emülsiyonlarda cildi yumuşatmaya yönelik bileşen olarak değerlendirilir.

Kullanım alanları: Yüz ve vücut bakım yağları, krem ve losyonların yağ fazı, bakım balsamları ve saç bakım ürünleri.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR