uzum-cekirdegi-yagi-grape-seed-oil-16-909.jpg
uzum-cekirdegi-yagi-grape-seed-oil-16-909.jpg

Üzüm Çekirdeği Yağı - Grape Seed Oil

Fiyat : ₺700,00  + KDV
KDV Dahil : ₺840,00
Vitis vinifera seed oil

CAS No: 8024-22-4

INCI: Vitis vinifera seed oil

Üzüm çekirdeklerinden elde edilen yağ, yüz ve vücut bakım yağlarında emoliyan bileşen olarak kullanılabilir. Krem ve losyonların yağ fazında diğer bitkisel yağlarla harmanlanarak duyusal özelliklerin düzenlenmesine yardımcı olur.

Kullanım alanları: Yüz ve vücut bakım yağları, krem ve losyonların yağ fazı, bakım balsamları ve saç bakım ürünleri.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR