tamanu-yagi-tamanu-oil-f8fe-4.jpg
tamanu-yagi-tamanu-oil-f8fe-4.jpg

Tamanu Yağı - Tamanu Oil

Fiyat : ₺3.500,00  + KDV
KDV Dahil : ₺4.200,00
Calophyllum inophyllum seed oil

CAS No: 241148-25-4

INCI: Calophyllum inophyllum seed oil

Tamanu tohumlarından elde edilen yağ, karakteristik duyusal özellikleriyle bitkisel cilt bakım ürünlerinde değerlendirilir. Yüz ve vücut bakım yağlarında diğer taşıyıcı yağlarla harmanlanabilir.

Kullanım alanları: Yüz ve vücut bakım yağları, krem ve losyonların yağ fazı, bakım balsamları ve saç bakım ürünleri.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR