susam-yagi-sesame-seed-oil--5fd1-.jpg
susam-yagi-sesame-seed-oil--5fd1-.jpg

Susam Yağı - Sesame Seed Oil

Fiyat : ₺600,00  + KDV
KDV Dahil : ₺720,00
Sesamum indicum seed oil

CAS No: 8008-74-0

INCI: Sesamum indicum seed oil

Susam tohumlarından elde edilen yağ, masaj ve vücut bakım yağlarında taşıyıcı olarak değerlendirilebilir. Krem, losyon ve sabun formüllerine bitkisel bir yağ fazı kazandırır.

Kullanım alanları: Gıda, fonksiyonel gıda, içecek ve kozmetik formülasyonlar için uygundur

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR