CAS No: 194043-92-0
INCI: Butyrospermum Parkii Butter
Shea çekirdeklerinden elde edilen bitkisel yağ, tereyağı kıvamındaki yapısıyla balsam ve krem formüllerine gövde kazandırır. Cilt üzerinde yumuşak bir bakım hissi hedeflenen ürünlerde emoliyan bileşen olarak kullanılır.
Kullanım alanları: Dudak balsamları, el ve vücut kremleri, susuz bakım ürünleri ve saç maskeleri.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.