CAS No: 8002-65-1
INCI: Azadirachta indica seed oil
Neem tohumlarından elde edilen yağ, kendine özgü koku ve renk özellikleriyle bitkisel bakım formüllerinde değerlendirilebilir. Harici kullanım için hazırlanan ürünlerde duyusal uygunluk ve cilt toleransı dikkate alınır.
Kullanım alanları: Harici cilt ve saç bakım formülleri ile bitkisel sabunlar.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.