CAS No: 84961-57-9
INCI: Punica granatum seed oil
Nar çekirdeklerinden elde edilen yağ, yüz ve vücut bakım formüllerine bitkisel bir yağ bileşeni kazandırır. Yoğun bakım yağları ve emülsiyonlarda diğer emoliyanlarla birlikte kullanılabilir.
Kullanım alanları: Yüz ve vücut bakım yağları, krem ve losyonların yağ fazı, bakım balsamları ve saç bakım ürünleri.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.