makademya-cevizi-yagi-macadamia-nut-oi-64e35a.jpg
makademya-cevizi-yagi-macadamia-nut-oi-64e35a.jpg

Makademya Cevizi Yağı -Macadamia Nut Oil

Fiyat : ₺1.400,00  + KDV
KDV Dahil : ₺1.680,00
Macadamia integrifolia seed oi

CAS No: 159518-86-2

INCI: Macadamia integrifolia seed oil

Makademya tohumlarından elde edilen yağ, cilt ve saç bakım ürünlerinde yumuşatıcı yağ fazı bileşeni olarak değerlendirilir. Bakım yağlarında ve balsamlarda yayılma ve duyusal özelliklerin düzenlenmesine katkı sağlar.

Kullanım alanları: Yüz ve vücut bakım yağları, krem ve losyonların yağ fazı, bakım balsamları ve saç bakım ürünleri.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR