CAS No: 84696-47-9
INCI: Rosa canina seed oil
Kuşburnu tohumlarından elde edilen yağ, yüz bakım yağları ve yoğun bakım emülsiyonlarında kullanılır. Cildi yumuşatmaya ve bakım sonrası konforlu bir his oluşturmaya yönelik formüller için bitkisel bir emoliyandır.
Kullanım alanları: Yüz ve vücut bakım yağları, krem ve losyonların yağ fazı, bakım balsamları ve saç bakım ürünleri.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.