keten-tohumu-yagi-flax-seed-oil-5dac14.jpg
keten-tohumu-yagi-flax-seed-oil-5dac14.jpg

Keten Tohumu Yağı - Flax Seed Oil

Fiyat : ₺500,00  + KDV
KDV Dahil : ₺600,00
Linum usitatissimum seed oi

CAS No: 8001-26-1

INCI: Linum usitatissimum seed oil

Keten tohumlarından elde edilen yağ, bitkisel cilt ve saç bakım karışımlarında değerlendirilebilir. Yağın oksidasyon özelliklerine uygun ambalaj ve depolama koşulları, ürün kalitesinin korunmasına yardımcı olur.

Kullanım alanları: Gıda, fonksiyonel gıda, içecek ve kozmetik formülasyonlar için uygundur

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR