INCI: Gaultheria Procumbens Leaf Oil
Keklik Üzümü Uçucu Yağı, yaprak kullanılarak buhar veya su buharı distilasyonu ile elde edilen uçucu bir yağdır. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde karakteristik koku sağlayan doğal bir bileşen olarak kullanılabilir.
Kullanım alanları: Kozmetik veya koku formüllerinde kullanımı, hammadde uygunluğunun ve hedef ürün için güvenli kullanım koşullarının doğrulanmasına bağlıdır.
Çözünürlük: Yağ fazında çözünür; suda çözünmez. Sulu ürünlerde uygun solubilizan gerekir.
Görünüm: Renksiz ila açık sarı, bazen pembemsi.
Kokusu: Yoğun, tatlı, metil salisilat karakterli.
Kullanım oranı: Genel bir yüzde aralığı önerilmez. Kullanım oranı, hammadde bileşimi ve hedef ürün için geçerli kısıtlamalar esas alınarak uzman formülatör ve güvenlik değerlendiricisi tarafından belirlenmelidir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.