CAS No: 72869-69-3
INCI: Prunus armeniaca seed oil
Kayısı çekirdeklerinden elde edilen yağ, kolay yayılabilen bakım yağları ve emülsiyonlar için değerlendirilebilir. Cildi yumuşatmaya yönelik formüllerde taşıyıcı yağ ve emoliyan bileşen olarak kullanılır.
Kullanım alanları: Yüz ve vücut bakım yağları, krem ve losyonların yağ fazı, bakım balsamları ve saç bakım ürünleri.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.