jojoba-yagi-jojoba-oil-7a2110.jpg
jojoba-yagi-jojoba-oil-7a2110.jpg

Jojoba Yağı - Jojoba Oil

Fiyat : ₺1.350,00  + KDV
KDV Dahil : ₺1.620,00
Simmondsia chinensis seed oil

CAS No: 90045-98-0

INCI: Simmondsia chinensis seed oil

Jojoba tohumlarından elde edilen ürün, kimyasal yapısı bakımından sıvı bir mumdur. Cilt ve saç bakımında yayılma, yumuşaklık ve duyusal özelliklerin düzenlenmesi amacıyla kullanılır.

Kullanım alanları: Yüz bakım yağları, saç serumları, dudak bakım ürünleri, krem ve losyonlar.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR