isirgan-tohumu-yagi-nettle-seed-oil-1d-a94.jpg
isirgan-tohumu-yagi-nettle-seed-oil-1d-a94.jpg

Isırgan Tohumu Yağı - Nettle Seed Oil

Fiyat : ₺7.800,00  + KDV
KDV Dahil : ₺9.360,00
Urtica dioica seed oil

CAS No: 84012-40-8

INCI: Urtica dioica seed oil

Isırgan tohumlarından elde edilen yağ, bitkisel saç ve cilt bakım serilerinde yağ fazı bileşeni olarak değerlendirilebilir. Isırgan yaprak ekstresiyle aynı bileşen profiline sahip olduğu varsayılmamalıdır.

Kullanım alanları: Gıda, fonksiyonel gıda, içecek ve kozmetik formülasyonlar için uygundur

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR