incir-cekirdegi-yagi-fig-seed-oil--430b-.jpg
incir-cekirdegi-yagi-fig-seed-oil--430b-.jpg

İncir Çekirdeğı Yağı - Fig Seed Oil

Fiyat : ₺6.800,00  + KDV
KDV Dahil : ₺8.160,00
Ficus carica seed oil

CAS No: 90028-74-3

INCI: Ficus carica seed oil

İncir çekirdeklerinden elde edilen yağ, yüz ve vücut bakım formüllerinde emoliyan bileşen olarak kullanılabilir. Bitkisel bakım yağları ve krem tasarımları için bir hammadde seçeneği sunar.

Kullanım alanları: Gıda, fonksiyonel gıda, içecek ve kozmetik formülasyonlar için uygundur

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR