CAS No: 8001-79-4
INCI: Ricinus communis seed oil
Hint bitkisinin tohumlarından elde edilen yağ, belirgin viskozitesiyle dudak ve saç bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılan bir hammaddedir. Formülde kıvam, parlaklık ve yumuşatıcı cilt hissinin oluşturulmasına katkı sağlar.
Kullanım alanları: Dudak balsamları, rujlar, saç bakım yağları, saç maskeleri ve sabun formülleri.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.