hindistan-cevizi-yagi-coconut-oil-33-81c.jpg
hindistan-cevizi-yagi-coconut-oil-33-81c.jpg

Hindistan Cevizi Yağı - Coconut Oil

Fiyat : ₺700,00  + KDV
KDV Dahil : ₺840,00
Cocus nucifera seed oil

CAS No: 8001-31-8

INCI: Cocos Nucifera Oil

Hindistan cevizinin meyve iç kısmından elde edilen yağ, krem, balsam ve sabun formüllerinde kullanılır. Sıcaklığa bağlı katılaşma davranışı, ürünün dokusu ve dolum koşulları tasarlanırken dikkate alınır.

Kullanım alanları: Gıda, fonksiyonel gıda, içecek ve kozmetik formülasyonlar için uygundur

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR