hashas-tohumu-yagi-poppy-seed-oil-819b-9.jpg
hashas-tohumu-yagi-poppy-seed-oil-819b-9.jpg

Haşhaş Tohumu Yağı - Poppy Seed Oil

Fiyat : ₺1.000,00  + KDV
KDV Dahil : ₺1.200,00
Papaver somniferum seed oil

CAS No: 84650-40-8

INCI: Papaver somniferum seed oil

Haşhaş tohumlarından elde edilen yağ, cildi yumuşatmaya yönelik bakım formüllerine bitkisel bir yağ fazı kazandırır. Yağ karışımları ve emülsiyonların hazırlanmasında değerlendirilebilir.

Kullanım alanları: Gıda, fonksiyonel gıda, içecek ve kozmetik formülasyonlar için uygundur

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR