CAS No: 8007-40-7
INCI: Brassica nigra seed oil
Hardal tohumlarından elde edilen sabit yağ, bitkisel yağ bazlı ürünlerde değerlendirilebilir. Keskin kokulu uçucu hardal yağıyla karıştırılmamalı; kozmetik kullanım uygunluğu gerçek ürün özelliklerine göre belirlenmelidir.
Kullanım alanları: Gıda, fonksiyonel gıda, içecek ve kozmetik formülasyonlar için uygundur
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.