findik-yagi-hazelnut-oil-df-4e7.jpg
findik-yagi-hazelnut-oil-df-4e7.jpg

Fındık Yağı - Hazelnut Oil

Fiyat : ₺4.000,00  + KDV
KDV Dahil : ₺4.800,00
Corylus avellana seed oil

CAS No: 84012-21-5

INCI: Corylus avellana seed oil

Fındık tohumlarından elde edilen yağ, cilde yayılmayı ve yumuşak bir bakım hissini destekleyen bitkisel bir hammaddedir. Bakım yağları ve emülsiyonların yağ fazında kullanılabilir.

Kullanım alanları: Gıda, fonksiyonel gıda, içecek ve kozmetik formülasyonlar için uygundur

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR