INCI: Laurus Nobilis Leaf Oil
Defne Yaprağı Uçucu Yağı, yaprak kullanılarak buhar veya su buharı distilasyonu ile elde edilen uçucu bir yağdır. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde karakteristik koku sağlayan doğal bir bileşen olarak kullanılabilir.
Kullanım alanları: Şampuan, saç kremi, saç bakım serumu, saç derisi bakım ürünü, duş jeli ve sabun formüllerinde koku bileşeni olarak kullanılabilir.
Çözünürlük: Yağ fazında çözünür; suda çözünmez. Sulu ürünlerde uygun solubilizan gerekir.
Görünüm: Açık sarı ila sarı yeşil.
Kokusu: Baharatlı, otsu, keskin.
Kullanım oranı: Kullanım oranı, ürünün türüne, hedeflenen koku yoğunluğuna ve formüldeki diğer bileşenlere bağlı olarak belirlenir. Nihai oran, ilgili IFRA kategori sınırları ve ürün güvenlik değerlendirmesiyle doğrulanmalıdır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.