CAS No: 8007-48-5
INCI: Laurus nobilis fruit oil
Defne meyvelerinden elde edilen yağ, özellikle bitkisel sabun ve vücut bakım formüllerinde kullanılan bir hammaddedir. Defne yaprağından elde edilen uçucu yağdan farklı bir üründür.
Kullanım alanları: Bitkisel katı sabunlar, sıvı sabun formülleri ve vücut bakım ürünleri.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.