CAS No: 90064-32-7
INCI: Nigella sativa seed oil
Çörekotu tohumlarından elde edilen yağ, kendine özgü duyusal karakteriyle bitkisel cilt ve saç bakım serilerinde kullanılır. Formüle katkısı, ürünün yağ bileşimi ve kalite özellikleriyle birlikte değerlendirilir.
Kullanım alanları: Gıda, fonksiyonel gıda, içecek ve kozmetik formülasyonlar için uygundur
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.