bugday-ruseym-yagi-wheat-germ-oil-f1-98b.jpg
bugday-ruseym-yagi-wheat-germ-oil-f1-98b.jpg

Buğday Ruşeym Yağı - Wheat Germ Oil

Fiyat : ₺2.300,00  + KDV
KDV Dahil : ₺2.760,00
Triticum aestivum germ oil

CAS No: 68917-73-7

INCI: Triticum aestivum germ oil

Buğdayın ruşeym bölümünden elde edilen yağ, yoğun bakım hedeflenen yağ bazlı ürünler için bir hammaddedir. Cilt ve saç bakım formüllerinde diğer bitkisel yağlarla birlikte değerlendirilebilir.

Kullanım alanları: Gıda, fonksiyonel gıda, içecek ve kozmetik formülasyonlar için uygundur

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR