INCI: Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil FCF
Bergamot Uçucu Yağı (Bergapten içermeyen), meyve kabuğu kullanılarak kabuk yağının elde edilmesi ve bergapten giderme işlemi ile elde edilen uçucu bir yağdır. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde karakteristik koku sağlayan doğal bir bileşen olarak kullanılabilir.
Kullanım alanları: Parfüm, sabun, duş jeli, vücut losyonu ve deodorant formüllerinde koku bileşeni olarak kullanılabilir.
Çözünürlük: Yağ fazında çözünür; suda çözünmez. Sulu ürünlerde uygun solubilizan gerekir.
Görünüm: Açık sarı ila yeşilimsi.
Kokusu: Taze, narenciyemsi, hafif çiçeksi.
Kullanım oranı: Kullanım oranı, ürünün türüne, hedeflenen koku yoğunluğuna ve formüldeki diğer bileşenlere bağlı olarak belirlenir. Nihai oran, ilgili IFRA kategori sınırları ve ürün güvenlik değerlendirmesiyle doğrulanmalıdır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.