avokado-yagi-avocado-oil--47eb-.jpg
avokado-yagi-avocado-oil--47eb-.jpg

Avokado Yağı - Avocado Oil

Fiyat : ₺900,00  + KDV
KDV Dahil : ₺1.080,00
Persea Gratissima (Avocado) Oil

CAS No: 8024-32-6

INCI: Persea Gratissima (Avocado) Oil

Avokado meyvesinden elde edilen yağ, cildi yumuşatmaya yönelik ürünlerin yağ fazında kullanılır. Besleyici cilt hissi hedeflenen krem, balsam ve bakım yağı tasarımlarına uygundur.

Kullanım alanları: Gıda, fonksiyonel gıda, içecek ve kozmetik formülasyonlar için uygundur

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR