aspir-tohumu-yagi-safflower-seed-oil-fc6-42.jpg
aspir-tohumu-yagi-safflower-seed-oil-fc6-42.jpg

Aspir Tohumu Yağı - Safflower Seed Oil

Fiyat : ₺500,00  + KDV
KDV Dahil : ₺600,00
Carthamus tinctorius seed oil

CAS No: 8001-23-8

INCI: Carthamus tinctorius seed oil

Aspir tohumlarından elde edilen yağ, emoliyan özellikleriyle krem ve losyonların yağ fazında kullanılabilir. Farklı taşıyıcı yağlarla harmanlanarak istenen yayılma ve cilt hissinin oluşturulmasına yardımcı olur.

Kullanım alanları: Gıda, fonksiyonel gıda, içecek ve kozmetik formülasyonlar için uygundur

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR