CAS No: 223747-87-3
INCI: Argania spinosa kernel oil
Argan çekirdeklerinden elde edilen yağ, cilt ve saç bakımında yumuşatıcı bileşen olarak değerlendirilir. Saç uçları için hazırlanan bakım karışımlarına ve yüz bakım yağlarına bitkisel bir yağ fazı kazandırır.
Kullanım alanları: Yüz ve vücut bakım yağları, krem ve losyonların yağ fazı, bakım balsamları ve saç bakım ürünleri.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.