CAS No: 84625-29-6
INCI: Capsicum annuum Seed Oil
Biber tohumlarından elde edilen yağ, yağ bazlı bitkisel bakım ürünlerinde değerlendirilebilecek bir hammaddedir. Meyve maseratı veya uçucu biber bileşenleriyle aynı ürün olarak değerlendirilmemelidir.
Kullanım alanları: Gıda, fonksiyonel gıda, içecek ve kozmetik formülasyonlar için uygundur
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.