aci-badem-yagi-bitter-almond-oil-c198ec.jpg
aci-badem-yagi-bitter-almond-oil-c198ec.jpg

Acı Badem Yağı - Bitter Almond Oil

Fiyat : ₺1.600,00  + KDV
KDV Dahil : ₺1.920,00
Prunus amygdalus amara kernel oil

CAS No: 8013-76-1

INCI: Prunus amygdalus amara kernel oil

Acı badem kaynaklı yağ, ürünün elde edilme yöntemine göre farklı bileşen profilleri gösterebilir. Kozmetik kullanım amacı ve sabit ya da uçucu yağ niteliği ürün teknik belgeleriyle birlikte belirlenmelidir.

Kullanım alanları: Ürün türü ve kullanım uygunluğu teyit edildikten sonra ilgili kozmetik formüller.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR